Foto: Lars-Ove "Love" Börjesson

Lär dig spela dragspel; det är roligt. På dragspel kan man spela nästan all sorts musik, alltifrån folkmusik över pop-, jazz- och rocklåtar till klassisk musik.

Vi träffas varje, varannan eller var tredje vecka enskilt eller i grupp och jobbar med bälgen, olika komptekniker, ackordspel, basgångar och, framförallt, bra musik.

Vi arbetar fram en personlig kursplan som innehåller allmänna musikkunskaper, speciella dragspelskunskaper samt det du är särskilt intresserad av. Vi spelar den musik du vill lära dig och som du behöver för att utvecklas som musiker. Jag skriver mycket egna arrangemang som vi använder i undervisningen på olika sätt. Om du vill håller vi egna små konserter där vi bjuder in släkt och vänner.

Jag har gått två olika musiklärarutbildningar på totalt nio år med huvudinstrumenten piano, flöjt och kontrabas. Dessutom har jag en masterexamen, en femårig musikerutbildning på accordeon/dragspel. Jag har utbildat mig på musikhögskolorna i Göteborg och Stockholm där jag också jobbat under många år.

Jag bedriver min verksamhet i Uppsala med omnejd. Ring mig på 0708 - 66 24 18 eller mejla matti@mamamusik.se så kan vi träffas för en provlektion. Vi hörs!

Hem